Друк
http://dizainomaster.ru/

234632748596Учасники пробного зовнішнього незалежного оцінювання в 2021 році через епідеміологічні загрози зможуть скласти лише один тест у пункті тестування. Інші тестування, зареєстровані на пробне ЗНО випускники, зможуть пройти онлайн. Про це йдеться у наказі Українського центру оцінювання якості освіти, яким визначено особливості проведення пробного тестування для учасників ЗНО. Проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в 2021 році заплановано на 10 квітня. Реєстрація для участі у пробному ЗНО розпочнеться 05 січня  і закеінчиться 19 січня.. З  огляду на епідеміологічні загрози у 2021 році кожний учасник зможе вибрати лише один предмет для проходження пробного ЗНО — українську мову, українську мову і літературу, історії України, математику, біології, географію, фізику, хімію, англійську, іспанську, німецьку або французьку мову. Окрім участі в пробному ЗНО з одного з навчальних предметів, кожному зареєстрованому учаснику буде надано право додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів та пройти тестування вдома.

В Українському центрі оцінювання якості освіти нагадують, що участь у пробному тестуванні надасть змогу ознайомитися із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестових зошитів.

Результати пробного ЗНО-2021 для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі, буде оприлюднено на їхніх інформаційних сторінках 16 квітня 2021 року. З огляду на те, що деякі здобувачі освіти не мають змоги постійно відвідувати заклади освіти, Український центр оцінювання якості освіти спільно з ГС «Освіторія» і МФ «Відродження» планують підготувати низку відеороз’яснень до завдань пробного ЗНО-2021. Нагадаємо, що минулорічні відеоматеріали доступні на youtube каналі ГС «Освіторія», а також на платформі iLearn.