Управління освіти , молоді та спорту Монастирищенської міської ради спільно з  КУ «ЦПРПП ММР» пропонує   учням та батькам долучитися до реалізації Всеукраїнського проєкту з профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії».

     Мета Проєкту – сприяння учням старших класів закладів загальної середньої освіти свідомо обрати професію своєї мрії, стати успішним у житті та реалізувати себе в Україні.

    У проєкті мають можливість взяти участь учні 7-11 класів та їх батьки, педагогічні працівники, практичні психологи закладів загальної середньої освіти. 

    Для цього необхідно зайти на портал Всеукраїнського проєкту з профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії» www.hryoutest.in.ua та пройти просту і швидку реєстрацію на тестування.

    За результатами тестування кожен отримає результат з вказаними індивідуальними основними типами особистості та інтелекту, список  рекомендованих професій з коментарями та дорожня карта, що допоможуть визначити індивідуальну траєкторію навчання. Також учням пропонується пройти профорієнтаційне консультування з урахуванням результатів тестування та отримати сертифікат.

     Можна також  замовити онлайнконсультацію у кар’єрного консультанта, подивитись  цікаві та корисні відеоролики , мультимедійні онлайнкурси щодо можливостей працевлаштування,  ознайомитись з найзатребуванішими професіями на ринку праці в Україні: умови праці, зарплати, вакансії, перспективи, цікаві факти, якими навичками треба володіти тощо.

    Усі вищезазначені послуги – безкоштовні та розташовані на єдиному онлайнресурсі  www.hryoutest.in.ua.