84375854634Повідомляємо, що ГО «Центр Інноваційної Освіти «Про.Світ» спільно з освітньою організацією «Навчай для України» проводить проєкт «Спільно для вчителів». Проєкт реалізується за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні в рамках ініціативи «Спільно до навчання». «Спільно для вчителів» — це проєкт допомоги педагогам, спрямований на підтримку ментального здоров’я вчителів та подолання професійних труднощів і викликів під час війни. У рамках проєкту «Про.Світ» стартувала серія прямих етерів з експертами. Організатори вдячні за увагу до нашого етеру №1 на тему безпеки освітнього процесу в умовах окупації. Ознайомитись з його матеріалами можна за посиланням: https://bit.ly/3U5oasY.

Хочемо запросити вас зареєструватися на наш наступний прямий етер «Навчання на дві країни: навантаження на учнів та умови повернення в українські школи». На ньому вчителі та батьки зможуть дізнатися про:

  • особливості навчання дітей, які перебувають за кордоном;
  • вибір оптимальної форми навчання для одночасного здобуття освіти в українському та іноземному ЗЗСО;
  • можливості, обмеження та виклики дистанційного навчання;
  • практичні поради вчителям, класним керівникам та батькам;
  • перезарахування результатів навчання в іноземному закладі освіти для повернення до навчання в Україні.

Цим поділяться наші спікери-експерти: директор Миколаївської гімназії №31, член КР з питань сприяння розвитку системи загальної середньої освіти при Президентові України Аліна Архіпова та юрист «Про.Світ» Микита Буров.

Етер відбудеться 8 листопада о 18:00. Він буде також доступний у записі. Участь безкоштовна. Реєстрація є обов’язковою, зробити це можна за посиланням: https://bit.ly/3WqDMbI

Слідкувати за новими анонсами та ділитись ними з колегами можна на Facebook-сторінці ГО “Про.Світ”: https://www.facebook.com/CenterPro.Svit