1664886823718IMG bba2ab651658bc4081465eee0ca40b29 V

Щороку педагогічні працівники громади беруть участь у обласних та Всеукраїнських конкурсах , виставках, готують учнів-призерів обласних олімпіад та конкурсів-захисту робіт МАН. У їх нагороди, перемоги та досягнення вкладено частку досвіду, інтелекту, душі та серця працівників КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Монастирищенської міської ради».

Продуктивна новаторська командна робота директора та консультантів Центру сприяє результативності роботи колективів шкіл, дошкільних і позашкільних установ, кожного педпрацівника зокрема.

Приємно, що цьогоріч з нагоди Дня працівників освіти ректором Черкаського обласного інституту післядипломної освіти було відзначено один із напрямків роботи Центру. Подяку за високий професіоналізм, ініціативність, сприяння модернізації освітнього процесу, вагомий внесок у розвиток освіти області отримали директор КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Залозна Неля Ромуальдівна та консультант установи Свердлик Наталія Павлівна.

Наталія Павлівна отримала також Диплом І ступеня за І місце в обласному конкурсі «Територія STEM». Вітаємо колег і зичимо їм творчої наснаги і подальших високих результатів у роботі.