635654365Повідомляємо, що «Шкільний портал» пропонує педагогам області долучитися до VІ щорічного Всеукраїнського конкурсу «Педагог – новатор» для педагогічних працівників, колективів педагогів чи педагогів та учнів.

Номінації конкурсу:

  1. «Зорепад педагогічної майстерності» (розробки уроків, виховних, позакласних заходів, навчальне відео, ігри, презентації, системи контролю й перевірки знань і умінь тощо).
  2. «Кращий науково-методичний матеріал» (посібники, статті, методички, проекти, дистанційні курси, матеріали дослідницької діяльності, електронні підручники, енциклопедії, тренажери, лектори, ППЗ тощо).
  3. «Кращий інтернет-ресурс» (сайти та блоги учасників конкурсу).
  4. «Інноваційний прорив».

Детально про умови можна дізнатись, перейшовши на сторінку сайту за посиланням: https://bit.ly/3z7wVuS.

Заявку потрібно подати до кінця доби 20 червня 2022 року (завантажити бланк заявки можна за посиланням: (https://bit.ly/3LVwg2d).

Вартість участі у конкурсі для учасника коштує 100 грн. За ці кошти учасник отримує 2 електронних сертифікати: за участь (чи перемогу) та за публікацію матеріалу на сторінках сайту. Також з частини цих коштів формується призовий фонд, який буде залежати від кількості учасників.

Просимо поінформувати керівників закладів освіти, педагогічних працівників та учнів про можливість взяти участь у запропонованому конкурсі.