240329.001Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді (далі – УДЦНПВКТУМ) з 03 до 24 травня 2022 року проводить фестиваль «Ватра» (далі – Фестиваль), присвячений Дню Героїв за темами «Слава Героям», «Звитяга Нескорених», «Квітуча моя Україно», «Україна назавжди» тощо, за загальною тематикою, що розкриває бачення майбутнього України.

До участі у Фестивалі запрошуються зареєстровані курені, або курені, документи яких знаходяться на реєстрації Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») (далі – гра «Джура») та рої, що не входять до складу куренів. Від куреня участь можуть брати кілька роїв.

Участь у Фестивалі базується на принципі добровільності та має на меті розкрити мистецькими засобами героїку російсько-української війни та мрію про Україну після Перемоги над рашизмом. Також кожен курінь/рій має можливість перевірити себе на відповідність ключовим принципам гри «Джура»: мудрість, шляхетність, відвага.

Для участі у Фестивалі необхідно:

  1. Надіслати на електронну адресу УДЦНПВКТУМ cnpv_patriot@ukr.net:

- заявку на участь у Фестивалі (у довільній формі), де вказати назву куреня/рою, повну юридичну назву закладу освіти, об’єднання, ГО, на базі яких створено курінь/рій, П.І.Б. керівника куреня/рою, № його мобільного телефону з урахуванням умов безпеки поширення персональних даних у період оголошеного військового стану;

- посилання на соціальні мережі та інтернет ресурси розміщення матеріалів Фестивалю.

Відеоролик має бути сповнений духу оптимізму, віри в щасливе майбутнє, викликати захоплення Україною та українцями, надихати на майбутні звитяги. У ньому не повинно бути трагедій і «плачів».

  1. Відзняти відеоролик ватри.

Відеоролик повинен бути виконаний у стандартних форматах AVI, WMA, MP4 в хорошій роздільній здатності (час перегляду не повинен перевищувати 5 хвилин).

  1. Розмістити відеоролик у себе на сторінці ФБ або/та при можливості продублювати його в Ютуб.
  2. Позначити УДЦНПВКТУМ через @.
  3. Додати хештеги: #ватра_2022#джура_2022.
  4. Зробити репост у себе на сторінках кращих ватр, коментувати матеріали Фестивалю,поширювати через різні соцмережі.

УДЦНПВКТУМпісля перегляду відеоролика робить репост ватр (за довільним вибором організаторів), дає короткий коментар, з метою поширення матеріалів Фестивалю по всій мережі інтернет.