20220203 154339З 1 по 3 лютого 2022 року за ініціативи The LEGO Foundation (Королівство Данія) у дистанційному форматі відбувся Всеукраїнський 3-денний PlayМарафон «Діяльнісний підхід крокує Україною» за участю команди фахівців Черкаського, Луганського та Запоріжського обласних інститутів післядипломної освіти педагогічних працівників та представників педагогічної спільноти різних регіонів України.

     У перший день PlayМарафону1 лютого, після урочистого привітання та виступів керівниці освітніх ініціатив The LEGO Foundation Оксани РОМИ та професора Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Тетяни ГУРИ, співробітниками науково-дослідної лабораторії «Науково-методичний супровід розвитку професійної компетентності педагогів щодо фасилітації гри та реалізації ігрових методів навчання в освітньому просторі Запорізького регіону» Запоріжського ОІПОПП Людмилою Шульгою, Ольгою Байєр та Юлією Чемодуровою було презентовано #Старт-ідею «Халабудна педагогіка як інструмент забезпечення діяльнісного підходу в освітньому процесі початкової школи».

 

  20220202 15332420220203 145151

20220203 1635282 лютого Людмила Добровольська, Вікторія Андросова, працівники відділу початкової освіти Черкаського ОІППО, провели майстер-класи за темами «Бриколаж як освітній тренд для розвитку креативності учнівства» та «Кроссенс як сучасний прийом візуалізації навчального матеріалу».

   3 лютого Яна Чернишова, Інна Шахно, методисти кафедри педагогіки та психології Луганського ОІППО, провели зустріч у Школі цифрового інтерактивну.

Зустріч пройшла в теплій дружній атмосфері однодумців. Від Монастирищенської громади активну участь у PlayМарафоні взяла консультант КУ « ЦПРПП ММР» Наталія Свердлик.