Друк
http://dizainomaster.ru/
polshcha_ukr_ Польща Україна

Відповідно до Договору між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про Українсько-Польську Раду обміну молоддю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2015 року № 1017, та Порядку здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю та проведення заходів відповідно до Договору між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про Українсько-Польську Раду обміну молоддю, затвердженого наказом Мінмолодьспорту від 04 липня 2016 року № 2643, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України від 11 липня 2016 року за № 937/29067 (із змінами), Міністерство молоді та спорту оголошує прийом заявок на участь у конкурсі проєктів у рамках здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю у 2022 році.

На проведення конкурсу проєктів цього року у Державному бюджеті України передбачено 7 млн грн.

Хто може подавати заявку на участь у конкурсі?

Неприбуткові організації, які працюють з молоддю, зокрема:

Юридичні особи, зареєстровані в Україні подають заявки на участь у конкурсі до Міністерства молоді та спорту України, керуючись інформацією, розміщеною на офіційному сайті Мінмолодьспорту.

Організації, які подають заявки на участь у конкурсі до Мінмолодьспорту, повинні мати партнерську організацію з Польщі та надати відомості про неї при подачі документів.

Подача документів на участь у конкурсі: 

Пакет документів на участь у конкурсі має бути поданий до Мінмолодьспорту до 16:00 (за київським часом) 28 лютого 2022 року у друкованій формі (у 2-х примірниках) на офіційному бланку організації на адресу: м. Київ, вул. Еспланадна, 42 к. 418, та електронній формі (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

Детально з умовами участі можна ознайомитися у вкладенні

Attachments:
Download this file (84-1.pdf)84-1.pdf[ ]430 kB