4567354675689700Конкурс «Учитель року -2022» став особливим як для учасників, так і організаторів .

З дотриманням законодавства України в частині запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, обласні тури проходили за дистанційною формою.

Учасниками обох турів стали вчителі –предметники нашої громади :

  1. Бондарчук Наталія Юріївна,учитель інформатики Шабастівської філії опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів «Ліцей»Ерудит».
  2. Візняк Ольга Григорівна, учитель основ правознавства Монастирищенського ліцею – інтернат «Обдарованість».
  3. Власюк Людмила Степанівна, учитель біології Сатанівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.
  4. Войцехівська Марина Михайлівна, учитель біології опорного закладу «Цибулівський заклад загальної середньої освіти».
  5. Маринкевич Петро Васильович учитель правознавства опорного закладу «Цибулівський заклад загальної середньої освіти».
  6. Семененко Анна Олексіївна, учитель інформатики опорного закладу закладу «Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №5 ».

          До участі  у ІІ етапі були запрошені переможці І (відбіркового) етапу І туру Конкурсу.  Ними стали Маринкевич Петро Васильович та Візняк Ольга Григорівна.

   Фахову підготовку та  педагогічну майстерність з організації освітнього процесу у дистанційному режимі учасники демонстрували в конкурсному випробуванні «Фрагмент дистанційного уроку».  У випробуванні «Методичний практикум» мали змогу показати своє вміння адаптувати власну педагогічну ідею до специфіки навчальних тем та вікових особливостей учнів.

     Вітаємо Маринкевича Петра Васильовича та Візняк Ольгу Григорівну з успішним завершенням конкурсу, адже вони ввійшли в десятку кращих педагогів області і посіли нехай не перші, але 5 і 6 місця. Ми пишаємося їх здобутками і бажаємо творчого ентузіазму і незгасного бажання досягти вершин професійної майстерності та нових перемог.

     Щиро вдячні всім учасникам конкурсу за їх витрачені сили і час, за стійкість у подоланні труднощів, за сміливість і наполегливість, за недоспані ночі і креатив . Впевнені, що ваша робота під час конкурсу достойно представляла не тільки нашу громаду, але й весь Уманський район.