567483625542З метою виявлення і підтримки літературно- та художньо обдарованих учнів, виховання в них любови і поваги до свого роду, рідної землі своїх батьків і пращурів, інтересу до пізнання родинних звичаїв і традицій КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Монастирищенської міської ради» повідомляє і рекомендує взяти участь в обласному літературно-мистецькому конкурсі «Роду криниця віща», який проводиться у двох секціях: «Літературна творчість» та «Рід і родина – очима юних художників».

Прийом робіт на конкурс до 1 травня. Вручення нагород переможцям відбудеться на Тарасовій горі в м. Каневі 15 травня в рамках відзначення Дня матері та Міжнародного дня сім’ї.

Для участі в конкурсі допускаються школярі закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Можна надсилати поетичні та прозові твори (вірші, оповідання, новели, есе, казки) і малярські роботи, у яких мистецьки осмислено власне бачення ролі родинної основи у формуванні духовно цілісної особистості, зокрема ролі у цьому процесі батька-матері, діда-баби, пращурів із їхніми родовими моральними законами; проблеми втрати сімейних цінностей.

Мова творів ‒ українська.

Разом із творчими роботами просимо надіслати:

  • Коротку біографічну довідку, вказавши прізвище, ім’я та по-батькові автора, рік народження;
  • Домашню адресу, електронну адресу та номер телефону;
  • Назву навчального закладу й курс або клас;
  • Перелік раніше опублікованих творів (якщо є такі);
  • Інформацію про відвідування літературних гуртків, мистецьких шкіл, а також прізвище, ім’я та по-батькові їхніх керівників;
  • Інформацію подавати в електронному вигляді на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (із зазначенням: «Конкурс «Роду криниця віща»).

Переможці отримають дипломи, грамоти, пам’ятні подарунки. Кращі твори будуть надруковані в часописі Черкаської НСПУ «Холодний Яр» та видані окремою збіркою, проілюстрованою кращими роботами юних художників.

Телефони для довідок: 0964999600, 0962836665, (0472) 377354, (0236) 32368