4433444555555Завершується підготовка до проведення пробного ЗНО 2021. 31 березня Київським регіональним центром оцінювання якості освіти було організовано вебінар для відповідальних за проведення ЗНО в округах та відповідальних за пункти проведення пробного ЗНО, на якому розглянуто особливості проведення тестування в цьому навчальному році з урахуванням епідеміологічної ситуації та карантинних обмежень. Особлива увага була приділена проведенню тестування з іноземних мов. Зокрема, наголошувалося на забезпеченні пунктів проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання відповідними технічними засобами для здійснення аудіювання, підготовці персоналу до роботи в аудиторіях з аудіюванням, призначенні осіб з числа персоналу пунктів, відповідальних за роботу технічних пристроїв, що працюватимуть в аудиторіях. Крім того, обговорювалися питання залучення персоналу для роботи на пунктах проведення пробного ЗНО, роботи зі зведеними актами та технологічними картами,  оперативного інформування, розв’язання нестандартних ситуацій тощо.

767876787678656765434345567

Згідно з рекомендаціями УЦОЯО відповідальна за проведення ЗНО в окрузі, консультант КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Монастирищенської міської ради» Костриця І.В. 07 квітня 2021 р. провела навчальний вебінар із працівниками, залученими до проведення пробного ЗНО. На ньому було розглянуто регламент роботи пункту проведення пробного ЗНО, процедуру проведення пробного ЗНО за технологічними картками інструктора, старшого інструктора та чергового, особливості роботи пункту в умовах карантину. Працівники пункту проведення пробного ЗНО повинні створити максимально наближені до основної сесії ЗНО умови, для того, щоб кожен учень, що зареєструвався для складання пробних тестів відчув атмосферу оцінювання, навчився правильно заповняти бланки відповідей, знаходити себе у алфавітних списках, зумів розподілити правильно час виконання завдань. Для випускників ЗЗСО пробне ЗНО має стати генеральною репетицією для проходження одного із основних іспитів у їхньому житті.

444434333344445657678898765454

Адміністрація та колектив опорного ЗЗСО І-ІІІ ст. «Монастирищенський «Ліцей «Ерудит» доклали максимум зусиль, щоб одинадцятикласники нашої громади почувалися комфортно під час тестування. 10 квітня їх чекають чисті, продизенфіковані, світлі аудиторії. А щоб потрапити до них зареєстровані учасники мають з’явитися за адресою: м.Монастирище, вул. Жовтнева, 12. Із собою необхідно мати паспорт (оригінал) або інший документ, що посвідчує особу, перепустку-запрошення, роздруковану з власного кабінету учасника пробного ЗНО, індивідуальні засоби захисту (маску або ресріратор), дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також (за бажанням) прозору пляшку з питною водою, антисептик для рук.

Тестування розпочнеться об 11:00, допуск до пунктів проведення пробного ЗНО триватиме з 10:15 до 10:50. Учасників, які запізнилися, до пункту проведення пробного ЗНО не допускатимуть. Процедура допуску до пункту тестування передбачає проходження термометрії та ідентифікації учасників пробного ЗНО. Просимо стежити за самопочуттям перед тестуванням та за наявності симптомів ГРВІ залишатися вдома.

У разі якщо учасник/учасниця пробного ЗНО вирішить залишитися вдома, він/вона зможе завантажити всі матеріали тестування, занести відповіді до спеціального сервісу, щоб визначити свої результати, не створюючи додаткових ризиків для здоров’я.

Нагадуємо, що всі учасники пробного ЗНО зобов’язані дотримуватися протиепідемічних заходів як до входу до пунктів тестування, так і протягом усього періоду оцінювання: вони мають перебувати в масках або респіраторах, дотримуватися соціальної дистанції з іншими учасниками тестування.

Для визначення результатів пробного ЗНО учасникам, які проходитимуть тестування 10 квітня, потрібно занести свої відповіді на завдання всіх тестів пробного ЗНО 10–14 квітня до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання».

Результати пробного ЗНО (за шкалами 1‒12 балів, 100‒200 балів) буде розміщено в особистих кабінетах усіх учасників оцінювання до 30 квітня.