5463546576564353КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Монастирищенської міської ради" повідомляє, що згідно з Указом Президента України «Про відзначення 30-ї річниці незалежності України» від 21 жовтня 2020 року № 459/2020 комунальний навчальний заклад «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» оголошує обласний українознавчий Інтернет-конкурс для старшокласників «Україна – це ти», який відбудеться 28 квітня 2021 року о 15 год. 00 хв.

УМОВИ КОНКУРСУ:

  1. Інтернет-конкурс відбудеться 28 квітня 2021 року о 15 год. 00 хв. і триватиме 60 хв.
  1. Змагання проходитимуть за тестовою програмою «ЗНАЙКА».
  1. Учасниками заходу можуть бути учні 9 і 10 класів закладів освіти Черкаської області.
  1. Для участі в день Інтернет-конкурсу особа повинна скачати з порталу комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» (розділ «Конкурси» → Інтернет-конкурс «Україна – це ти» − http://surl.li/ogee) архівний файл*, що містить тестову програму й тест, та зберегти його в себе на комп’ютері.
  1. За 5 хв. до початку Інтернет-конкурсу учасник повинен здійснити розпакування архівного файлу (пароль з’явиться на сайті о 14 год. 55 хв.) й увійти в отриману при розпакуванні папку та запустити файл ТЕСТ**.
  1. На початку роботи над тестовими завданнями необхідно заповнити реєстраційну картку (вказати своє прізвище, ім’я, клас, заклад освіти).
  1. Учасник має право пройти тестові завдання лише один раз.
  1. Після виконання тестових завдань учасник конкурсу самостійно надсилає свою роботу (файл***) до центру збору інформації на Е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
  1. Переможцями конкурсу стануть лише 3 учні 9 класу і 3 учні 10 класу, які наберуть найбільшу кількість балів. Особи, які здобудуть перші три місця, матимуть право брати участь в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови і літератури поза конкурсом у наступному навчальному році.
  1. Інформація про переможців буде розміщена до 10 травня 2021 року на порталі комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» в розділі «Конкурси» http://surl.li/ogeb

Отримати додаткову інформацію щодо умов участі у змаганнях можна  за тел. (0472) 64-95-22 (Світлана Іванівна Січкар, Валентина Петрівна Архипова, методисти української мови і літератури).

* – посилання на файл з’явиться на сайті за добу до початку конкурсу (бажано завантажити його завчасно).

** – розпочати виконання завдань потрібно вчасно (роботи, надіслані після вказаного часу, розглядатися не будуть).

*** – файл знаходиться в тому місці, де була запущена програма – в папці «REZULT».